روش جدید تشخیص بیماری سرطان تله‌های سرطان‌یاب برای تشخیص زودهنگام

شنبه ١١ آبان ١٣٩٨ ساعت ٨:٥٥ ق.ظ   ( بازدید : 19 نفر )

روش جدید تشخیص بیماری سرطان

تله‌های سرطان‌یاب برای تشخیص زودهنگام

محققان دانشگاه میشیگان موفق به ساخت دستگاه بسیاری کوچکی شدند که با کاشت در زیر پوست ،سلول‌های سرطانی را با تشخیص زودهنگام به دام می‌اندازد.

به گزارش مفدا : محققان دانشگاه میشیگان موفق به ساخت دستگاه بسیاری کوچکی شدند که زیر پوست کاشته می‌شود و سلول‌های سرطانی را برای تشخیص زودهنگام به دام می‌اندازد.

به گزارش پایگاه خبری مدیکال اکسپرس،‌ معمولا برای تشخیص سرطان از روش تهاجمی نمونه‌برداری استتفاده می‌شود. این روش گاهی به عفونت و مشکلات مختلفی برای بیماری منجر می‌شود. محققان دانشگاه میشیگان برای حل این مشکل یک تله سرطان‌یاب ساختند که بسیار کوچک است و در زیر پوست کاشته می‌شود. این دستگاه کوچک می‌تواند سلول‌های سرطانی در حال گردش در سطح بدن را جذب و به دام بیاندازد و سرطان را قبل از گسترش و پیشرفت تشخیص دهد.
محققان با استفاده از تفاوت‌ ژن سلول‌های به دام افتاده در تله و تطبیق آن با الگوی یک بیماری خاص می‌توانند بیماری را تشخیص دهند. همچنین با این روش می‌توان متاستاز ( گسترش ) سرطان را در مراحل اولیه تشخیص داد.
اجرای این روش در مدل‌های حیوانی موفقیت‌آمیز گزارش شده است.
محققان امیدوارند با استفاده از این حسگر و اتصال آن بهفناوری بلوتوث تلفن هوشمند  بتوان بیماری را در مراحل اولیه تشخیص داد تا درمان با موفقیت بیشتری صورت گیرد.
به گزارش ایرنا نتایج این مطالعه در نشریه Cancer Research منتشر شده است.

منبع : بسیج دانشجویی دانشگاه - معاونت دانشجویی و فرهنگی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان

رتبه بندی شما به مطلب فوق:

این مطلب فاقد نظر می باشد.

محرم21 (۱۴۹۵ بازدید)
حدیث (۱۴۸۲ بازدید)
محرم1 (۱۴۷۸ بازدید)
اردو (۱۴۷۱ بازدید)